CONTACT

HOUD MIJ OP DE HOOGTE
Wil je op de hoogte gehouden worden?

 

Lees verder >>

KOOLHOVEN

IETS VOOR JOU?
Hoe is dat, wonen in een natuurgebied?
Je leest het hier.

 

Lees verder >>

NIEUWS

NIEUWS EN PLANNING
Kijk hier voor de laatste ontwikkelingen.

 

Lees verder >>

NIEUWS

Nieuwsbrief december 2016

Vrijdag 9 december is door Merijn, Rogier en Nina van de Leerlingenraad OBS Koolhoven, samen met de Gemeente Tilburg en GEM Koolhoven de eerste fase van de speeldernis in Koolhoven Buiten officieel geopend! Na de opening is het parcours meteen twee keer achter elkaar getest en vervolgens met veel enthousiasme goedgekeurd! De kabelbaan is toch wel een van de letterlijke hoogtepunten!

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief oktober 2016

De laatste deelgebieden van Koolhoven Buiten gaan snel in verkoop. Laat je tijdens de Woonsalon Tilburg woonsalon.nl alles vertellen over de nieuwe deelgebieden Buitenhof Oost en Oude Leijoever..

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2016

Het is zo ver! In 2016 wordt gestart met de realisatie van het resterende deel van de Koolhovenlaan tussen de Reeshofweg en Koolhoven West, een lang gekoesterde wens voor vele bewoners van de wijk Koolhoven, gemeente Tilburg en GEM Koolhoven. Omdat GEM Koolhoven nog niet eerder de beschikking had over de benodigde gronden heeft uitvoering langer op zich laten wachten dan gehoopt, maar met ondertekening van een aanvullende overeenkomst met de golfbaaneigenaar kan de realisatie definitief doorgaan.

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief 29 oktober 2015

Tijdens de druk bezochte en succesvolle 2015 editie van de Woonsalon werden de plannen voor de volgende fase in Koolhoven Buiten onthuld. De plancontour is inmiddels in beeld en de komende periode worden de woningen verder ontworpen met het streven om in het voorjaar van 2016 te starten met de verkoop.

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief 8 oktober 2015

Op 29 september vond een informatieavond voor huidige en toekomstige bewoners van Koolhoven Buiten plaats. Tijdens de avond werd speciaal aandacht besteed aan de inrichting van de groengebieden. Vlonderpaden, speelplan, natuurontwikkeling, alles komt bij elkaar in Koolhoven Buiten! Vanwege de grote opkomst, ca. 200 bezoekers, zijn deze avond 2 presentaties gegeven en met veel enthousiasme ontvangen.

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief april 2015

Vanaf nu is een film te zien van Koolhoven Buiten. Vanuit de lucht zijn de bouwvorderingen goed te zien en ook de contouren van het natuurgebied zijn in beeld.

Alle drie de deelgebieden, Dongehof, Buitenplaats Dongeparck en Buitenhof komen langs.

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari 2015

De bouw vordert snel in Koolhoven Buiten! Ondanks het gure weer de afgelopen periode is er flink doorgewerkt. Inmiddels zijn er 113 huizen in aanbouw in onder andere Dongehof, Buitenplaats Dongeparck en Buitenhof. Begin maart worden de eerste woningen opgeleverd.

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Artikel Brabants Dagblad

In de editie van 3 februari 2015 van het Brabants Dagblad is een artikel over Koolhoven Buiten te vinden.

 

Bekijk hier het artikel

Nieuwsbrief november 2014

Met nog slechts 3 woningen beschikbaar in fase 2 is het tijd voor de volgende fase in plan Buitenhof! Op maandag 3 november is de verkoop van 9 woningen in fase 3 gestart, op 10 november eindigt de inschrijving!

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2014

Kom aanstaande zaterdag naar de Woonsalon in de Koepelhal in Tilburg. Hier zijn alle drie de deelgebieden vertegenwoordigd en kunt u alle gewenste informatie vinden over de gebiedsontwikkeling, het actuele woningaanbod en de nieuwste ontwikkelingen. De kans om volgend jaar al in Koolhoven Buiten te wonen!

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni 2014

Koolhoven Buiten is succesvol gestart, er worden momenteel ruim 70 woningen gebouwd. In het najaar komen er nog eens ca. 25 woningen bij. Tijd om de volgende fases op te starten.

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2014

Op donderdag 15 mei opende wethouder De Vries symbolisch een poort naar een nieuw stuk natuurontwikkeling in Koolhoven Buiten. Door het succes van Koolhoven Buiten is voortvarend gestart met de realisatie en liggen momenteel zo'n 100 kavels gereed voor bebouwing. De bouw van de eerste 71 woningen is reeds gestart.

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief maart 2014

De bouw van de eerste woningen in Koolhoven Buiten is gestart. Het animo voor Koolhoven Buiten blijkt groot en dankzij de succesvolle verkoop wordt nu gestart met de bouw van 71 woningen. Naar verwachting wordt de eerste bouwfase deze zomer met nog eens circa 20 woningen uitgebreid!

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief december 2013

De verkoop in Koolhoven Buiten verloopt succesvol en het animo blijkt groot. Daarom is eind november gestart met het bouwrijp maken van de eerste deelgebieden. De contouren van de deelgebieden worden al zichtbaar en volgend jaar zal verder gewerkt worden om de kavels bouwgereed te maken.

Volgens planning zal vroeg in het voorjaar gestart worden met de bouw van circa 70 woningen.

 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief november 2013

In het eerste kwartaal van 2014 wordt gestart met de bouw van de eerste woningen in Koolhoven Buiten!

 

Na een succesvolle verkoop start in de zomer van 2013 is voldoende verkocht om het startsein te geven en de bouwkavels bouwrijp te maken. Dit zal enkele maanden in beslag nemen, aansluitend wordt gestart met de bouw van de eerste woningen! 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief 16 september 2013

Op zaterdag 21 september start de verkoop van het deelplan Dongehof in Koolhoven Buiten.

 

U bent van harte welkom in het infocentrum Koolhoven aan het begin van de Koolhovenlaan. Tussen 11.00 en 13.00 uur zijn de brochures en de prijslijst beschikbaar en staan de makelaars u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.  

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief 6 augustus 2013

Noteer vast in uw agenda! Op zaterdag 17 augustus start de verkoop van het deelplan Buitenplaats Dongeparck in Koolhoven Buiten.

 

U bent van harte welkom, locatie Kinderstad (achterzijde basisschool) aan de Koolhovenlaan 1b

(11:00 tot 13:00 uur). 

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

26 juni - Spanning in de Reeshof

Niet lang meer en dan is het stadsdeel uitgebouwd! De bouwplannen van stadsdeel Koolhoven Buiten zijn gerealiseerd en de verkoop van de verschillende huizen is begonnen. Het Brabants dagblad heeft 26 juni jongstleden een artikel geplaatst over Koolhoven Buiten, dit artikel kunt u met de volgende link downloaden:

 

Download het artikel "Spanning in de Reeshof" (PDF)

Nieuwsbrief 25 juni 2013

Op zaterdag 29 juni is het zover! Dan start de verkoop van de eerste woningen in deelplan Buitenhof, in de nieuwbouwwijk Koolhoven Buiten in Tilburg. U bent van harte welkom, noteer deze datum alvast in uw agenda!

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni 2013

Voor de eerste drie deelplannen zijn de ontwerpen inmiddels bekend. Nog voor de zomervakantie wordt gestart met de verkoop van de eerste woningen.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2013

Nu het voorjaar definitief haar intrede heeft gedaan, is ook de natuur in Koolhoven Buiten weer opgebloeid. Bomen en struiken schieten in frisgroen blad, soms voorzien van overweldigende bloesem.

Maar ook op de tekentafel bloeit iets moois. De ontwerpen voor Koolhoven Buiten zijn inmiddels afgerond en er zijn flinke vorderingen gemaakt richting een spoedige verkoopstart van de eerste woningen.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Nieuwsbrief december 2012

De verkoop van Koolhoven Buiten gaat binnenkort van start. De eerste woningen worden nog in het voorjaar van 2013 in verkoop gebracht. Sinds we u voor het laatst informeerden over Koolhoven Buiten is het plan nóg verder verbeterd. Vooral doordat we de tuinen van de woningen hebben weten te vergroten.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

9 november 2012 - Verkoop huizen Koolhoven Buiten start begin 2013

Medio volgend jaar start de bouw van de woningen in Koolhoven Buiten. Dat zegt projectleider Leon Vromans namens Grondexploitatiemaatschappij (GEM) Koolhoven. De bouw begint daarmee een jaar later dan aangekondigd. We hebben afgelopen jaar samen met de gemeente geïnventariseerd hoe we het project toekomstbestendiger kunnen maken", zegt Vromans. "Door meer flexibiliteit kunnen we beter inspelen op de markt." Lees verder >>

Bron: Brabants Dagblad

25 juni 2012 - Bestemmingsplan Koolhoven Buiten vastgesteld

Op 25 juni is door de gemeenteraad van Tilburg het bestemmingsplan Koolhoven Buiten vastgesteld. Gelijktijdig  zijn  tussen de gemeente Tilburg en GEM Koolhoven nadere  afspraken gemaakt over de uitgangspunten voor de ontwikkeling van dit deelgebied waarbij  rekening is gehouden met de actuele marktsituatie.  Met het resultaat is een goede basis gelegd om de verkoop en de bouw van woningen in Koolhoven Buiten op korte termijn mogelijk te maken.