Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

Vrijdag 9 december is door Merijn, Rogier en Nina van de Leerlingenraad OBS Koolhoven, samen met de Gemeente Tilburg en GEM Koolhoven de eerste fase van de speeldernis in Koolhoven Buiten officieel geopend! Na de opening is het parcours meteen twee keer achter elkaar getest en vervolgens met veel enthousiasme goedgekeurd! De kabelbaan is toch wel een van de letterlijke hoogtepunten!

 

De speeldernis is een avontuurlijke speelplek, een aaneenschakeling van speeltoestellen vormt een spannend parcours. Als het veel heeft geregend staat er water rondom de speeltoestellen, het is dan helemaal een hele uitdaging om met droge voeten de overkant te halen!

 

Binnenkort worden nog een aantal bomen en struiken aangeplant door de groenaannemer en medio 2017 wordt ook het tweede deel van de speeldernis aangelegd. De speeldernis wordt dus nog eens zo groot!

 

 

Ook wordt momenteel door GEM Koolhoven volop gewerkt aan de realisatie van de Koolhovenlaan. Conform de planning kan de weg begin januari worden geopend. In de volgende nieuwsbrief zal u worden geïnformeerd over het moment van openstelling van de weg en de planvorming van Koolhoven Buiten Oost (gebied op de voormalige golfbaan).

Koolhoven BuitenBezoek onze website