Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

De bouw vordert snel in Koolhoven Buiten! Ondanks het gure weer de afgelopen periode is er flink doorgewerkt. Inmiddels zijn er 113 huizen in aanbouw in onder andere Dongehof, Buitenplaats Dongeparck en Buitenhof. Begin maart worden de eerste woningen opgeleverd.

 

Tussen de huizen in aanbouw worden de trottoirs en parkeervakken aangelegd. Ook de inrichting van de natuur komt dichterbij. Hier lopen straks de Schotse Hooglanders vrijuit en wie uit zijn raam kijkt, kan dan zomaar oog in oog komen staan met een van de runderen.

 
Buitenhof

Binnenkort start de bouw van fase 2 en 3 (ca. 30 woningen) in Buitenhof. Ook de verkoop van fase 4 is inmiddels gestart! Het aanbod bestaat uit rijwoningen en tweekappers. U kunt zich tot 23 februari inschrijven voor een van de bouwnummers via de makelaars of website.

Buitenhof
 
DongeparckDongeparck

De eerste trottoirs en parkeervakken zijn inmiddels aangelegd want in Buitenplaats Dongeparck worden de komende periode de eerste 30 woningen opgeleverd.
De bouw van 6 tweekappers verloopt zeer voorspoedig en wegens succes zijn 4 extra nieuwe tweekappers, type Boerenzwaluw, in verkoop genomen. De laatste kans om in dit prachtige deelgebied een woning te kopen!

 
Dongehof

In het deelgebied Dongehof wordt volop gebouwd aan de eerste 36 woningen. Er zijn nog enkele woningen in deze eerste bouwfase beschikbaar! Ook de verkoop van de tweede fase in het deelgebied verloopt voorspoedig. Aangezien inmiddels ruim 40% hiervan is verkocht komt ook hier een bouwstart al snel dichterbij!

Dongehof
 
Koolhoven BuitenBezoek onze website