Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

Uitvoering Koolhovenlaan in 2016
Uitvoering Koolhovenlaan in 2016
Uitvoering Koolhovenlaan in 2016

Het is zo ver! In 2016 wordt gestart met de realisatie van het resterende deel van de Koolhovenlaan tussen de Reeshofweg en Koolhoven West, een lang gekoesterde wens voor vele bewoners van de wijk Koolhoven, gemeente Tilburg en GEM Koolhoven. Omdat GEM Koolhoven nog niet eerder de beschikking had over de benodigde gronden heeft uitvoering langer op zich laten wachten dan gehoopt, maar met ondertekening van een aanvullende overeenkomst met de golfbaaneigenaar kan de realisatie definitief doorgaan.

Impressie: brug over de Donge

 

De voorbereidingen zijn in volle gang en binnenkort worden de vergunningen aangevraagd zodat na de zomervakantie gestart kan worden met de uitvoering. Onderdeel van de weg is ook de oversteek over de Donge. Er is reeds een aannemer geselecteerd voor de realisatie van de brug. Binnenkort wordt de productie van de brug gestart. De brug wordt prefab voorbereid en zal in het najaar op haar plek worden gehesen.
Partijen hebben de ambitie om nog voor het einde van het jaar de weg te openen.

 

Op de gronden waar nu nog een golfbaan is gelegen wordt het laatste deel van Koolhoven Buiten gerealiseerd. Er komen drie deelgebieden met in totaal ongeveer 300 woningen. De deelgebieden liggen als schiereilanden midden in de natuur, omringd door een bestaand bos. Op dit moment liggen de plannen op de tekentafel en naar verwachting wordt nog dit najaar gestart met de verkoop van de eerste woningen!

 

Binnenkort start de verkoop van 24 twee-onder-een-kapwoningen in deelgebied Dongehof. Hiernaast ziet u de eerste impressie van de woningen!
Een ruime en lichte woning met variatie in o.a. mestelverbanden en kleur stenen, gelegen in het natuurgebied van de Donge. De website van Dongehof (www.dongehof.nl) wordt momenteel vernieuwd, hier vindt u binnenkort alle informatie over de woningen, zo ook het exacte start verkoop moment.

 

Via de website www.koolhovenbuiten.nl kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 
Koolhoven BuitenBezoek onze website