Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

BOUW KOOLHOVEN BUITEN GESTART
BOUW KOOLHOVEN BUITEN GESTART
BOUW KOOLHOVEN BUITEN GESTART

De bouw van de eerste woningen in Koolhoven Buiten is gestart. Het animo voor Koolhoven Buiten blijkt groot en dankzij de succesvolle verkoop wordt nu gestart met de bouw van 71 woningen. Naar verwachting wordt de eerste bouwfase deze zomer met nog eens circa 20 woningen uitgebreid!

 

In Koolhoven Buiten is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het bouwrijp maken van de gronden en de werkzaamheden worden momenteel afgerond.
In Buitenplaats Dongeparck wordt als eerste gestart met de bouw van 30 woningen. De aannemer is begonnen met het uitgraven van de bouwputten en vanaf volgende week zullen ook de palen en fundering worden aangebracht.
In april wordt in Buitenhof gestart met de bouw van maarliefst 41 woningen. De start bouw voor deelgebied Dongehof komt ook dichterbij. Meer dan de helft van de eerste fase in Dongehof is verkocht en volgens de huidige planning wordt deze zomer nog gestart met de bouw van ca. 20 woningen.

 

Nog enkele woningen in eerste bouwfase
In de drie deelgebieden zijn nog enkele woningen beschikbaar binnen de eerste bouwfase. Profiteer van deze buitenkans en informeer bij de makelaars naar het actuele aanbod.

 

 

 

Via de website www.koolhovenbuiten.nl vindt u informatie over het project en de drie verschillende deelgebieden. Ook kunt u via onze website eenvoudig de verschillende projectwebsites bezoeken via de interactieve kavelkaart.

 

 

Koolhoven BuitenBezoek onze website