Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

Koolhoven Buiten gaat van startNieuwsbrief December 2012
Koolhoven Buiten gaat van start
Koolhoven Buiten gaat van start

De verkoop van Koolhoven Buiten gaat binnenkort van start. De eerste woningen worden nog in het voorjaar van 2013 in verkoop gebracht. Sinds we u voor het laatst informeerden over Koolhoven Buiten is het plan nóg verder verbeterd. Vooral doordat we de tuinen van de woningen hebben weten te vergroten.

 
Wonen in je eigen natuurgebiedWonen in je eigen natuurgebied

Koolhoven Buiten ligt aan de westkant van Tilburg, direct aan de Dongevallei en is de laatste grote uitbreiding in de Reeshof. Door de ligging tussen de robuuste Dongevallei en de, deels al bestaande, bosgebieden speelt de natuur de hoofdrol in Koolhoven Buiten. Je woont er zowat in je eigen natuurgebied! Op 25 hectare ruig en afwisselend landschap vormen circa 500 fraai vormgegeven woningen moeiteloos één geheel met de omgeving. Koolhoven Buiten wordt een wijk met oog voor kwaliteit, vakmanschap, detaillering en met een hoogwaardige inrichting.

 
Interessant voor ieder budget

De woongebieden in het plan bestaan uit maximaal 90 woningen in een gezellige mix aan woningtypen. Villa’s aan de bosrand, gezellige rijwoningen, tweekappers en patiowoningen met een eigen tuin en fenomenaal uitzicht over niets dan natuur. Voor ieder wat wils dus.

Interessant voor ieder budget
 
Blijf op de hoogte en bezoek onze nieuwe websiteBlijf op de hoogte en bezoek onze nieuwe website

Wilt u weten hoe het er precies uit komt te zien? Kijk dan op onze nieuwe website www.koolhovenbuiten.nl. Hier kunt u alles lezen over de woongebieden, de kwaliteit, het natuurgebied en de ligging van het project.

Wij houden u de komende periode uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Koolhoven Buiten. Kijk voor meer informatie op www.koolhovenbuiten.nl

 
Koolhoven BuitenBezoek onze website