Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

Koolhoven Buiten is succesvol gestart, er worden momenteel ruim 70 woningen gebouwd. In het najaar komen er nog eens ca. 25 woningen bij. Tijd om de volgende fases op te starten.

 
Buitenhof, start verkoop 2e fase

Op 16 juni start de verkoop van de tweede fase in deelgebied Buitenhof. Een uitgebreid aanbod van 21 woningen in verschillende types en prijsklassen. In Buitenhof wordt al gebouwd aan 41 woningen. Ook hiervan zijn nog enkele woningen te koop. Een uitgelezen kans om op korte termijn in Koolhoven Buiten te wonen. Ben er vanaf 16 juni als eerste bij en loop binnen bij één van de makelaars. Neem voor meer informatie contact op met de makelaars of bezoek de website:

www.woneninkoolhovenbuiten.nl.

Buitenhof, start verkoop 2e fase
 
Dongehof, bouwstart najaar 2014Dongehof, bouwstart najaar 2014

In deelgebied Dongehof is het bouwrijp maken van de eerste kavels in volle gang! Vanaf oktober kan gestart worden met de realisatie van de eerste bouwfase. Ook hier zijn nog enkele woningen beschikbaar welke onderdeel uit gaan maken van deze eerste bouwfase. Ontdek het aanbod en neem contact op met de makelaar of bezoek de website: 

www.dongehof.nl.

 
Buitenplaats Dongeparck, kopen = bouwen

In deelgebied Buitenplaats Dongeparck verloopt de bouw van de eerste 30 woningen voorspoedig en wordt de contour van deze woningen al zichtbaar. Op dit moment zijn nog enkele tweekappers te koop, uw laatste kans om te wonen in dit deelgebied. Hierbij kunt u tot 1 juli nog profiteren van een speciaal aanbod. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met de makelaar of bezoek de website: 

www.buitenplaats-dongeparck.nl.

Buitenplaats Dongeparck, kopen = bouwen
 
Koolhoven BuitenBezoek onze website