Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

 
Start verkoop Dongehof 16 september

Op zaterdag 21 september start de verkoop van het deelplan Dongehof in Koolhoven Buiten.

 

U bent van harte welkom in het infocentrum Koolhoven aan het begin van de Koolhovenlaan. Tussen 11.00 en 13.00 uur zijn de brochures en de prijslijst beschikbaar en staan de makelaars u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.  

 
Dongehof.... een echte buitenkans !

Dit deelplan kenmerkt zich door haar heldere en vooral groene structuur. Een evenwichtig samenspel van nuttige ruimte zoals wegen, voetpaden en parkeergelegenheid en leefgenot waar de Donge, de omliggende natuur en speelruimte voor zorgen.

 

De architectuur, met een trotse uitstraling, is zorgvuldig ingepast in haar natuurlijke omgeving. We bieden in dit deelplan een diversiteit aan woningtypen en prijsklassen aan. En het mooie is dat u naast de hoge kwaliteitsstandaard ook de keuze heeft uit een veelheid aan afwerkingsmogelijkheden.

Dongehof.... een echte buitenkans !
 
Reeds in verkoop:Reeds in verkoop:Reeds in verkoop:

Deeplan Buitenhof en Buitenplaats Dongeparck zijn reeds in verkoop en succesvol. Er blijkt veel belangstelling voor Koolhoven Buiten!

 

Kijk op de projectwebsite van Buitenhof en Buitenplaats Dongeparck voor het actuele aanbod of informeer bij de makelaars.

 

De projectwebsites van de drie deelplannen kun u bereiken via de interactieve kavelkaart op  www.koolhovenbuiten.nl.

 
Koolhoven BuitenBezoek onze website