Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

Kom aanstaande zaterdag naar de Woonsalon in de Koepelhal in Tilburg. Hier zijn alle drie de deelgebieden vertegenwoordigd en kunt u alle gewenste informatie vinden over de gebiedsontwikkeling, het actuele woningaanbod en de nieuwste ontwikkelingen. De kans om volgend jaar al in Koolhoven Buiten te wonen!

 

Dongehof
In oktober 2014 wordt in deelgebied Dongehof gestart met de bouw van de eerste 24 woningen. In deze fase zijn nog enkele woningen beschikbaar, waaronder prachtige bungalows met uitzicht over de Dongevallei. De wegenstructuur in het deelgebied is inmiddels aangelegd, zo ook de boslaan waaraan een divers aanbod van tweekappers en villa's wordt aangeboden.

 

   

Buitenplaats Dongeparck

In deelgebied Buitenplaats Dongeparck worden momenteel 30 woningen gebouwd. De bouw verloopt voorspoedig en de dakpannen van de woningen liggen al op het dak. Begin 2015 worden hier de eerste woningen opgeleverd. Het actuele aanbod in dit deelgebied bestaat uit 8 tweekappers, de bouw van 6 van deze woningen start nog in november.

Buitenhof

In deelgebied Buitenhof worden 41 woningen gebouwd. Door het verkoopsucces van de 2e fase komen hier begin 2015 nog 21 woningen bij. Er zijn nog maar enkele woningen hiervan beschikbaar en daarom start binnenkort ook al weer de verkoop van de 3e fase.

 
Koolhoven BuitenBezoek onze website