Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

 
Start verkoop Buitenplaats Dongeparck

Noteer vast in uw agenda! Op zaterdag 17 augustus start de verkoop van het deelplan Buitenplaats Dongeparck in Koolhoven Buiten.

 

U bent van harte welkom, locatie Kinderstad (achterzijde basisschool) aan de Koolhovenlaan 1b

(11:00 tot 13:00 uur). 

 
Een eigentijdse Brabantse hoeve.

Het kleinschalige plan biedt een gevarieerd aanbod aan woningen, allemaal met een eigen tuin op het zuiden en uitzicht op de omliggende natuur. De woningontwerpen en de beslotenheid en inrichting van de openbare ruimte geeft het plan het karakter van een  eigentijdse Brabantse hoeve.

 

In Buitenplaats Dongeparck vindt u zowel huur- als koopwoningen in een mix van rijwoningen, tweekappers en patiowoningen. 

Een eigentijdse Brabantse hoeve.
 
Reeds in verkoop: Deelplan BuitenhofReeds in verkoop: Deelplan Buitenhof

Op zaterdag 29 juni is succesvol gestart met de verkoop van deelplan Buitenhof in Koolhoven Buiten. Onder grote belangstelling van ruim 200 bezoekers werden brochures en prijslijsten gepresenteerd. Kijk op de projectwebsite van Buitenhof voor het actuele aanbod of informeer bij de makelaars. 

 
Binnenkort in verkoop: Deelplan DongehofBinnenkort in verkoop: Deelplan Dongehof

In september start ook de verkoop van het deelplan Dongehof. De woningen in Dongehof zijn modern vorm gegeven en liggen in een autoluwe setting midden in de natuur. Een impressie van de woningen en de plattegronden zijn al op de projectwebsite van Dongehof te bekijken.

 

De projectwebsites van de drie deelplannen kun u bereiken via de interactieve kavelkaart op  www.koolhovenbuiten.nl (deelplannen).

 
Koolhoven BuitenBezoek onze website