Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

 
Inrichtingsplan Koolhoven Buiten enthousiast ontvangenInrichtingsplan Koolhoven Buiten enthousiast ontvangen

Op 29 september vond een informatieavond voor huidige en toekomstige bewoners van Koolhoven Buiten plaats. Tijdens de avond werd speciaal aandacht besteed aan de inrichting van de groengebieden. Vlonderpaden, speelplan, natuurontwikkeling, alles komt bij elkaar in Koolhoven Buiten! Vanwege de grote opkomst, ca. 200 bezoekers, zijn deze avond 2 presentaties gegeven en met veel enthousiasme ontvangen. Het uitgewerkte inrichtingsplan is vanaf nu ook te downloaden via de website www.koolhovenbuiten.nl.

 
Woonsalon 2015 - start voorinschrijving

Koolhoven Buiten waagt binnenkort de sprong over de Donge! De plannen voor het oostelijke deel liggen op de tekentafel en tijdens de Woonsalon geven wij u een sneak-preview. De Woonsalon, dé woonbeurs van Tilburg en omstreken, wordt op 16 en 17 oktober in de Koepelhal gehouden. Kom alvast voorproeven van de nieuwe deelplannen in Koolhoven Buiten en blijf als eerste op de hoogte van de vorderingen. De voorinschrijving start op de beurs!

Woonsalon 2015 - start voorinschrijving
 
Laatste kans om nog in 2016 in Koolhoven Buiten te wonen!

De realisatie van Koolhoven Buiten vordert snel en de straten en het groengebied worden al ingericht. Er zijn nog maar een aantal tweekappers, patio- en vrijstaande woningen te koop in Koolhoven Buiten binnen de huidige deelfases. Een laatste kans om nog in 2016 in Koolhoven Buiten te wonen.

 

 
Koolhoven BuitenBezoek onze website