Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

 
Koolhoven BuitenKoolhoven Buiten

Op de website www.koolhovenbuiten.nl is vanaf nu een film te zien van Koolhoven Buiten. Vanuit de lucht zijn de bouwvorderingen goed te zien en ook de contouren van het natuurgebied zijn in beeld.

Alle drie de deelgebieden, Dongehof, Buitenplaats Dongeparck en Buitenhof komen langs.

 
Dongehof

In Dongehof vliegen de eerste 34 woningen uit de grond! In het najaar worden de eerste woningen opgeleverd en er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Dé kans om nog dit jaar in Dongehof te wonen.

Ook de verkoop van de tweede fase verloopt voorspoedig. Nog een aantal rijwoningen en bosrandvilla's is beschikbaar. Verwacht wordt dat medio 2015 wordt gestart met de bouw van de tweede fase.

Dongehof
 
Buitenplaats DongeparckBuitenplaats Dongeparck

De eerste bewoners van Koolhoven Buiten hebben de huissleutel ontvangen en wonen inmiddels in het deelgebied Buitenplaats Dongeparck. Hier wordt momenteel ook nog gebouwd aan een aantal tweekappers en naar verwachting worden ook de laatste 6 tweekappers in dit deelgebied medio 2015 gestart. Er is nog een 1 laatste tweekapper te koop!

 
Buitenhof

In Buitenhof wordt vanaf halverwege april gestart met de oplevering van de eerste woningen. Ook wordt in het voorjaar nog gestart met de tweede en derde fase van totaal 30 woningen! De vierde fase is momenteel alweer in verkoop en bestaat uit rijwoningen en tweekappers.

Buitenhof
 
Koolhoven BuitenBezoek onze website