Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed getoond wordt

ER BLOEIT IETS MOOIS IN KOOLHOVEN BUITEN.. Nieuwsbrief mei
ER BLOEIT IETS MOOIS IN KOOLHOVEN BUITEN..
ER BLOEIT IETS MOOIS IN KOOLHOVEN BUITEN..

Nu het voorjaar definitief haar intrede heeft gedaan, is ook de natuur in Koolhoven Buiten weer opgebloeid. Bomen en struiken schieten in frisgroen blad, soms voorzien van overweldigende bloesem.

Maar ook op de tekentafel bloeit iets moois. De ontwerpen voor Koolhoven Buiten zijn inmiddels afgerond en er zijn flinke vorderingen gemaakt richting een spoedige verkoopstart van de eerste woningen. 

Uitbreiding basisschool Koolhoven in gebruik

In januari 2013 is de uitbreiding van basisschool Koolhoven in gebruik genomen door haar leerlingen. Door de aanhoudende vorst begin dit jaar moest nog even gewacht worden op de nieuwe speelplaats, maar ook deze is inmiddels gereed. De basisschool is hiermee klaar voor de toekomst en kan aan de toekomstige bewoners van Koolhoven Buiten compleet en hoogwaardig onderwijs en opvang bieden.

Uitbreiding basisschool Koolhoven in gebruik
 
De eerste kavels klaar om bebouwd te wordenDe eerste kavels klaar om bebouwd te worden

Samen met de toegang naar extra parkeerplaatsen voor de school is ook de toegangsweg naar Koolhoven Buiten aangelegd en liggen direct aansluitend de eerste kavels klaar om bebouwd te worden.    

Doordat in dit deel ook huurwoningen gerealiseerd worden zal de bouw niet zo lang op zich laten wachten. Neem alvast eens een kijkje om de eerste indrukken van de woonomgeving te ervaren. 

 
Blijf op de hoogte

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in Koolhoven Buiten. Binnenkort kunnen we u concreet berichten over de start van de verkoop. Volg ook de ontwikkelingen op onze website, www.koolhovenbuiten.nl of ga eens ter plekke kijken om het eerste gevoel van buiten wonen op te snuiven. 

 
Koolhoven BuitenBezoek onze website